Palvelut

Muodostan näkemyksen, keskityn kehittämiskohteisiin, luon käytännöt jatkuvalle kehittymiselle ja kasvulle

Tarjoan palveluita yksilöiden ja yhteisöjen johtamisen tulokselliseen kehittämiseen. Työkalut ja ajattelumallit ammennan kansainvälisten huippujohtajien ja MM-tason urheilijoiden valmennuksesta, tutkimusorientoituneesta taustani sekä käytännönläheisesti omakohtaisesta kehittämis-, sparraus- ja yrittäjäkokemuksesta. 

Toteutan arviointeja ja selvityksiä nykytilan hahmottamiseksi ja keskeisimpien kehittämiskohteiden hahmottamiseksi. Toimin yksittäisten kokonaisuuksien kouluttajana, valmentajana ja neuvonantajana, ja käytettävissä laajempiin kehittämisprojekteihin ja jatkuvaan kehittämiskumppanuuteen. Voit tilata minulta myös johtamisen sisältöjä ja kehittää itseäsi ja työntekijöitäsi virtuaalisisällöillä.

 

Palvelujen teemat liittyvät seuraaviin: liiketoiminnan kehittäminen, johtaminen ja itsensä johtaminen, esimiesviestintä ja vuorovaikutus, hyvinvointi ja työhyvinvointi, ketterä oppiminen ja kasvu.

Asiakkaisiini lukeutuu niin johtajia, esimiehiä ja asiantuntijoita, erikokoisia yrityksiä sekä julkissektorin toimijoita. Olen sparrannut startuppeja, kouluttanut Suomen suurimmissa yrityksissä, valmentanut pörssiyritysten johtoryhmätason ihmisiä, puhunut tuhansille Suomessa ja maailmalla, toiminut lukuisissa hallituksissa ja tehnyt selvityksiä useille merkittäville julkissektorin toimijoille ja ministeriöille.

 

Arvioinnit ja selvitykset

Toteutan yrityksille, julkishallinnolle ja kolmannelle sektorille arviointeja, selvityksiä, kyselyjä ja kartoituksia päätöksenteon tueksi vankalla kokemuksella ja räätälöidysti.

Lue lisää

Koulutus

Viidentoista vuoden aikana olen kouluttanut johtamisen ajankohtaisista teemoista, myös Suomen suurimmissa yrityksissä, yliopistoissa ja kansainvälisesti.

Lue lisää

Valmennus

Tarjoan tulosorientoitunutta yksilö- ja ryhmävalmennusta, jossa hyödynnän maailmanluokan yritysjohtajien ja urheilijoiden sparrauksessa käytettyjä menetelmiä.

Lue lisää

Kumppanuus

Kumppanina olen mukana viemässä asioita eteenpäin säännöllisesti, aktiivisesti ja pitkäjänteisesti. Kehittämiskumppanuus mahdollistaa yhdessäkehittämisen joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Lue lisää

Puheet

Puheissa käsittelen ajankohtaisia johtamisen teemoja, hyvinvointia ja työhyvinvointia, vaikuttavaa esimiesviestintää ja vuorovaikutusta sekä menestyvän johtajan metataitoja ja mielenmaisemaa.

Lue lisää

Sisällöt

Kaipaatko uutta, inspiroivaa ja asiantuntevaa sisältöä johtamisesta tai hyvinvoinnista asiakkaille, muille sidosryhmille tai henkilöstölle esimerkiksi asiakaslehteen, blogiin, intraan tai muihin kanaviin?

Lue lisää