Sisällöt

"Strateginen sisällöntuotanto antaa avaimen 
vahvaan vaikuttavuuteen" 

Kaipaatko uutta, asiantuntevaa ja inspiroivaa sisältöä eri kanaviin johtamisen ajankohtaisista aiheista? Haluatko kertoa sidosryhmille, kuten asiakkaille, henkilöstölle, sijoittajille tai vaikkapa medialle, keskeisistä, organisaatiotanne koskettavista teemoista ulkopuolisen asiantuntijan avulla? Tai olisiko teillä kenties tarvetta koko viestintästrategian tai vuosikellon laatimiselle tai ajankohtaistamiselle?

 

Autan mielelläni organisaationne viestintästrategian ja toimintasuunnitelman laatimisessa tai päivittämisessä. Minulta luonnistuu myös sisällöntuotanto eri kanavissa teksteistä videoihin ja kuviin, kevyistä postauksista raskaampiin asiantuntijasisältöihin, yksittäisistä webinaareista ja koulutuksista kokonaisvaltaisiin verkkokursseihin. Aiheet voivat sivuta esimerkiksi seuraavia: muutos ja muutosjohtaminen, kasvu ja kehittyminen, johtaminen ja tulevaisuuden johtaminen, startup-kulttuuri ja ketterä oppiminen, hyvinvointi, itsensä johtaminen, suorituskyky ja resilienssi, uuden ajan johtaminen, etäajan esimiestaidot, esimiesviestintä ja vuorovaikutus, kriisiviestintä ja kriisijohtaminen, päätöksenteko ja hallitustyöskentely. 

 

Olen useissa kirjoituskilpailuissa palkittu tekstinikkari, joka on ammentanut kirjoitustaitoa niin Barack Obaman puheenkirjoittajalta, Harvardin retoriikan kurssilta, Ahlmanin kirjoittajalinjalta kuin muun muassa sanataideohjaajakoulutuksesta. Kirjoittamistaidon lisäksi ammennan teksteihin syvyyttä laaja-alaisesta koulutuksestani (KTM, OTM, YTM, HHJ PJ ja lukuisat ammattitutkinnot esimerkiksi terveys- ja hyvinvointialalta), johtamisen alan tutkimuksesta ja väitösopinnoista, kymmenvuotisesta startup-kokemuksesta, kansainvälisestä taustastani sekä kattavasta vapaaehtoistyö-, luottamustoimi- ja hallituskokemuksesta. Kuvasisältöjen suunnittelussa ja tuotannossa auttaa niin suorittamani valokuvaajan tutkinto kuin eri kuvapankit. Olen myös ollut vastuussa brändi-, viestintä- ja markkinointistrategian ja toimintasuunnitelman laatimisesta ja toteuttamisesta useissa yrityksissä ja yhdistyksissä.

 

Kiinnostuitko? Voit tutustua tästä blogiteksteihini, jotka käsittelevät teemoja: johtaminen ja päätöksenteko, itsensä johtaminen, hyvinvointi ja työhyvinvointi, esimiesviestintä sekä hallitustyöskentely.

 

 

Onko mielessäsi sisältötarpeita? 
Ole rohkeasti yhteydessä, niin jutellaan.

 

Olen kiinnostunut sisällöistä