Koulutus

"Mitä paremmin tiedostat oman johtamistyylisi, sitä todennäköisemmin pystyt kehittymään johtajana"

Koulutan johtamisen ja itsensä johtamisen, hyvinvoinnin ja työhyvinvoinnin, viestinnän ja vuorovaikutuksen sekä ketterän oppimisen ja kasvun teemoista. Olen kouluttanut viimeisten viidentoista vuoden aikana niin yrityksissä, julkisyhteisöissä kuin yhdistyksissä, yliopistoissa, korkeakouluissa, ammattitutkinnoissa ja valmennuskursseilla. Minua on myös pyydetty kouluttamaan kouluttajia kouluttamisesta ja opettajia opettamisesta.

 

Vankan käytännönkokemuksen lisäksi olen hankkinut ammatillisen pedagogisen pätevyyden. Olen myös työhyvinvointivalmentaja, NLP Master ja jooganohjaaja, pätevöitynyt Naisten Valmiusliiton kouluttaja ja kurssivääpeli sekä suorittanut Agile Scrum Master -koulutuksen.

 

Pidän koulutuksia niin livenä kuin etänä, suomeksi ja englanniksi. Koulutusten pituudet vaihtelevat tunnista puolen päivän tai päivän koulutuksiin ja laajempiin kokonaisuuksiin. Koulutukset ovat myös muokattavissa ryhmävalmennuksiksi ja työpajoiksi, jolloin ne ovat vuorovaikutuksellisempia ja sisältävät enemmän pohdintaa ja tehtäviä.

 

Esimerkkiaiheita 2022:

  • Fiksu itsensä johtaminen – Energian-, ajan- ja stressinhallinta
  • Toimivat työyhteisötaidot – Valmentava itsensä johtaminen
  • Paremmaksi johtajaksi – Tulevaisuuden johtajan mindset 
  • Varmuutta etäjohtamiseen – Johtaja, onnistu etänä!
  • Ketterän kehittämisen ja kasvun kulmakivet

 

 

Haetteko kokenutta kouluttajaa?
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

 

Pyydä tarjous

“The presentation on the mindset of a future leader was insightful and inspiring. Aino-Mari is an engaging speaker.”

– Pirkka, Helsinki Business School Graduates event

“Aino-Mari is a convincing speaker and a warm-hearted person with a broad knowledge and experience to talk about very different subjects.”

– Hanna-Kaisa, Coaching for Success event

“It was a pleasure to attend Aino-Mari’s coaching, more with less. She created a safe and warm atmosphere around her during the coaching. In addition, her expertise is truly impressive and inspiring. I can recommend her coaching with all my heart.”

– Jaana, MiB group coaching

“I had the pleasure to attend an inspiring keynote speech of future leadership held by Aino-Mari. Her profound but also versatile knowledge of various topics with a unique way of combining them was really refreshing. Furthermore, she is very action oriented and uses plenty of not often seen techniques to involve and activate participants. Highly recommended!”

– Jarno, Annual Meeting of HEKO Business Club

“I have had Aino-Mari as a guest speaker at Presidents Institute. I think she is a breath of fresh air to seasoned professionals who’ve been there and done that. She’s a thoughtful and creative thinker, warm and empathetic, and moves in profound ways to challenge even the most innovative thinkers to lift their game.”

– Jussi, Presidents Institute member event