Itsensä johtaminen & Rohkeus | Kohtaa pelkosi. Ota ensimmäinen askel. Avaa siivet.

Rohkeus.

Blogi on julkaistu Helsingin Ekonomien blogissa 22.10.2021.

Liiallinen varovaisuus, riskitietoinen ajattelu, ylivalmistautuminen, …
Kuulostaako tutulta?

Mikä estää?
Usein se on mukavuusalueen mukavuus ja rohkeuden puute.

Seuraa seuraavia kolmea askelta ja katso, kun elämä alkaa näyttää sen kaikkia värejään.

 


Yks. Kohtaa pelkosi.

 

Mitä tekisit, jos sinua ei pelottaisi? Millaisia päätöksiä ajaisit, millaisiin uravalintoihin päätyisit? Keneen ottaisit yhteyttä ja ketä jututtaisit? Mistä unelmoisit? Laajenna mukavuusaluettasi vähä vähältä ja tarvitset yhä vähemmän rohkeutta seuraaviin rohkeisiin valintoihin ja askeliin. Mallia voit ottaa ihmisiltä, jotka jo ilmentävät rohkeutta!

 

Kaks. Ota ensimmäinen askel.

 

Paras strategia on tekeminen – ja kaikki alkaa ensimmäisestä askeleesta. Ensimmäisen askeleen ottaminen on mahdollistamassa niin matkaa maailman ympäri, upeaa työuraa kuin unelmien elämää. Ota vain ensimmäinen askel. Keskity sen jälkeen aina vain seuraavaan askeleeseen.

 

Kolme. Avaa siivet.

 

Olet varmaan huomannut, että muutaman askeleen jälkeen on yleensä helpompaa. Anna flowlle mahdollisuus, avaa siivet ja anna rohkeuden siivittämien askelten viedä sinua eteenpäin.

 

Minkä rohkean askeleen sinä voisit ottaa jo tänään?

 

Asiasanat: itsensä johtaminen, itsensä johtamisen taidot, itsensä kehittäminen, itseohjautuvuus, rohkeus, hyvinvointi, menestys, oman toiminnan johtaminen, työkalut, itsensä johtaminen valmennus, itsensä johtaminen koulutus, itsensä johtaminen puhe, valmentaja, puhuja, kouluttaja, hyvinvointi koulutus, hyvinvointi valmennus, hyvinvointi puhuja, itseohjautuvuuskoulutus, itseohjautuvuusvalmennus, itseohjautuvuus puhuja