Itsensä johtaminen

Verkkokurssit

Kaipaatko toimivia työkaluja itsesi johtamiseen?

 

Tuntuuko, että viikot ja vuodet vain lipuvat ohitse ilman, että saisit oikeasti tehtyä niitä asioita, joita haluaisit? Olisiko laserfokuksesta, superluokan keskittymiskyvystä ja priorisoinnista apua työssäsi ja arjessasi? Haluaisitko oppia, miten kansainvälisissä yrityksissä työskentelevät, kiireessä ja paineenalaisena toimivat johtajat saavat aikaan?

Oletko aloittanut vuoden energisenä, voimaantuneena ja täynnä intoa – vai tuntuuko, että kaipaisit lisää puhtia työpäiviin ja vapaa-aikaan? Haluaisitko herätä aamuisin pirteänä, ajatella selkeämmin ja tuntea meneväsi eteenpäin, mutta todellisuus on jotain ihan muuta. Miten omasta arjestaan voisi tehdä energisemmän ja saada aikaan enemmän?

Haluaisitko hengittää vapautuneesti, vaikka to do -listasi on kymmeniä rivejä pitkä? Haluaisitko oppia palautumaan nopeasti lähes tilanteesta kuin tilanteesta? Olisivatko toimivat stressinhallintamenetelmät tarpeen ja avuksi sinulle?

 

Itsensä johtamisen verkkokurssi – 3 teemaa, 21 työkalua ja 6 viikkoa

 

Itsensä johtamisen verkkokurssi sisältää kolme teemaa ja seitsemän parasta työkalua kuhunkin teemaan eli yhteensä 21 käytännössä testaamaani, toimivaksi toteamaani vinkkiä ja mahdollisuutta muotoilla arjestasi energisempää, fokusoidumpaa ja stressivapaampaa! 

 

Toistojen voima on valtava. Tämän takia verkkokurssin sisältö käydään läpi kolmessa viikossa, työkalu per päivä, ja tämän jälkeen saat samat työkalut testattavaksi uudelleen seuraavan kolmen viikon aikana. Kurssin kokonaiskesto on siis kuusi viikkoa.

 

Verkkokurssin tuloksellisiksi testatut teemat ovat:

 •  I ENERGIANHALLINTA
 •  II AJANHALLINTA
 •  III STRESSINHALLINTA

 

Aino-Mari itsensä johtamisen valmentajana

 

Olen puhunut fiksusta itsensä johtamisesta viimeisten viidentoista vuoden aikana pörssiyritysten johtajista kunnianhimoisiin startuppeihin – tuhansille ihmisille niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Tässä verkkokurssissa paljastan sinulle toimivimmat työkaluni fiksuun itsensä johtamiseen, jotka ovat aiemmin olleet vain harvojen kuultavissa.

 

Olen saanut henkilökohtaista valmennusta kansainvälisiltä huippucoacheilta ja katsonut läheltä MM-tasoisten urheilijoiden valmennusta. Olen opiskellut huippuyliopistoissa (mm. University of Cambridge) ja maailman vaativimmissa ohjelmissa (Wall Street Training Program). Olen opiskellut viisi kanditutkintoa ja kolme maisterintutkintoa ja ollut perustamassa useita yrityksiä. Olen opettanut yliopistossa alle 25-vuotiaana ja istunut pörssiyrityksen hallituksessa 36-vuotiaana. Olen viettänyt aikaa paljon ulkomailla, kiertänyt maailman ympäri ja kokenut myrskyn silmän Atlantilla. Mutta mikä tärkeintä – olen äiti ja elämäni on tasapainoista ja onnellista.

 

Haluankin korostaa, että tämä verkkokurssi ei fokusoi aikaansaamiseen hyvinvoinnin kustannuksella, vaan tasapainoiseen ja kestävään aikaansaamiseen: elämää ja tekemistä mutta optimoidusti, elämää ja tekemistä mutta energisenä, elämää ja tekemistä mutta onnellisena.Haluatko mahdollisuuden parempaan arkeen tällä verkkokurssilla? 

 

Uskon, että meissä kaikissa on enemmän kuin mitä päällepäin näkyy. Uskon myös, että meidän kaikkien on mahdollista herätä energisenä, saada aikaan ja hengittää kevyesti, kunhan pysähdymme ja alamme määrätietoisesti tehdä arjestamme parempaa. Tähän avuksi ja tueksi tarjoan verkkokurssilla 21 käytännössä, omassa elämässäni testaamaani työkalua, joiden avulla sinun on helppo edetä.

 

Tiedän, että henkilökohtaiset valmennukseni ja yrityksille tarjoamani valmennukset ovat mahdollisia vain harvoille. Tämä verkkokurssi antaa kuitenkin kaikille mahdollisuuden sukeltaa fiksun itsensä johtamisen maailmaan, jonka testatut työkalut on ammennettu kansainvälisten huippujohtajien valmentajilta, MM-tason urheilijoilta ja lukuisista käymistäni koulutuksista, valmennuksista ja kirjoista.

 

Verkkokurssin käytyäsi olet saanut täsmätyökalut:

 

 • Herätä energisenä ja levänneenä
 • Nostaa energiatasojasi helposti ja nopeasti päivän kuluessa
 • Parantaa keskittymiskykyäsi
 • Fokusoida ja priorisoida
 • Saada vähemmällä aikaan enemmän 
 • Hengittää vapaammin ja tuntea olo stressittömämmäksi
 • Palautua nopeammin
 • Tuntea olosi tasapainoiseksi ja onnelliseksi
 • Parantaa elämääsi huippujohtajien ja -urheilijoiden hyödyntämillä menetelmillä

 

 

 Kiinnostuitko?  
Antamalla sähköpostiosoitteesi saat ensimmäisten joukossa tiedon, kun verkkokurssi on lanseerattu.

 

Haluan tiedon