Työhyvinvointipalvelut

Henkilöstöstrategia, Työhyvinvointikysely, Työhyvinvointisuunnitelma, Työhyvinvointikoulutus

Henkilöstön hyvinvointi ja sitoutuminen on menestymisen elinehto, johon kannattaa panostaa!


 

Henkilöstöstrategia

 

Henkilöstöstrategia tuo henkilöstön hyvinvoinnin ja osaamisen kehittämisen näkökulman mukaan organisaation strategiatyöhön. Modernin henkilöstöhallinnon tehtävä on ihmisten potentiaalin vapauttaminen organisaation käyttöön niin motivoivilla palkitsemiskäytännöillä, onnistuneella sitouttamisella kuin hyvällä työilmapiirillä ja johtamisella.


Moderni HR ja moderni HR-strategia tarjoaa työntekijöille työkaluja ja tukea suoriutua työstään paremmin.


Henkilöstöstrategiassa käsitellään yleensä johtamista ja yrityskulttuuria, osaamista ja sen kehittämistä, resursointia ja optimaalista organisaatiorakennetta, suorituskyvyn varmistamista sekä tehokasta henkilöstöprosessien johtamista. Henkilöstöstrategia voidaan laatia ja päivittää työpajoissa, joissa määritellään henkilöstöstrategian painopistealueet ja toimenpidesuunnitelma. Henkilöstöstrategian laajuus riippuu yrityksen tai organisaation koosta, vaiheesta ja tarpeista.

 
Kiinnostaako henkilöstöstrategian laatiminen tai päivittäminen? Ota rohkeasti yhteyttä. Voit myös tutustua lisää henkilöstöstrategiaan tästä.

 

Työhyvinvointikysely

 

Kaipaatko kokonaisvaltaista, työhyvinvointiin suunniteltua ja sen kehittämiseen pureutuvaa työhyvinvointikyselyä, joka pureutuu vuosien intensiiviseen tutkimustyöhön? Vai olisiko  tarvetta laajempaan työhyvinvoinnin edistämisprojektiin?

 

Työhyvinvointisuunnitelma

 

Työhyvinvointisuunnitelma on työkalu, jonka avulla työhyvinvointia voidaan lähteä kehittämään suunnitelmallisesti pienin askelin. Suunnitelmaan kirjataan yhdessä valitut tärkeimmät kehittämis- kohteet, tavoitteet ja osatavoitteet, toimenpiteet tavoitteiden saavuttamiseksi, vastuuhenkilöt, aika- taulu ja seuranta. 

 

Työhyvinvointikoulutus, työpajat ja valmennus

 

Koulutus, tukevat työhyvinvoinnin edistämiseksi rakennettua palvelupalettiamme. Käsiteltäviä teemoja voivat olla esimerkiksi: vuorovaikutustaidot ja työhyvinvointi, työilmapiirin kehittäminen, tuloksellinen työyhteisö tai esimiestaidot. 

 

Asiasanat: työhyvinvointi, työhyvinvointipalvelut, työhyvinvointikysely, työhyvinvointisuunnitelma, työhyvinvointikoulutus, työhyvinvointivalmennus, työhyvinvointi puheenvuoro, henkilöstöstrategia, HR strategia

 

Kiinnostuitko työhyvinvointipalveluista?
Laita viestiä, niin jutellaan lisää. 

 

Olen kiinnostunut työhyvinvointipalveluista